Telefon  - 51804074   -   Email -  Info@stopdyr.dk 


DyrStop - Rådyr alarm

Denne Stopdyr Alarm er for, at undgå påkørsler af rådyr og hjortevildt. Stopdyr rådyr alarmen reducerer risikoen for, at påkøre rådyr og hjortevildt, idet den udsender høje frekvenser så kun dyr kan høre.

Stopdyr rådyr alarmen fungere som en luft alarm. Kører man 55 km i timen eller mere, så kommer luften igennem de 2 huller på stopdyr alarmen, så kommer der en høj frekvens lyd ud af alarmen.

Når bilen kører forbi et område med rådyr eller hjortevildt så hører rådyrerne samt hjortene denne høj lyd fra rådyralarmen. ( Mennesker kan ikke høre disse lyde ) Rå-dyrerne ændre adfærd når de hører disse lyde, og ofte bliver de stående ( fryser ), eller vender de om og løber tilbage til skoven.

Denne Stopdyr Rådyr og hjorte alarm er produceret i USA. Den har været afprøvet i mange år med succes i områder med rigt dyreliv.

Den kan anvendes på biler, varebiler, lastbiler samt på motorcykler. Alle disse køretøjer kan drage fordel af denne stopdyr alarm..

Vi har solgt disse vildt alarmer i 10 år, og har god erfaring.


125,00 kr

Beskrivelse

Detaljer

Størrelse: 2,8 cm bred, 2,5 cm lang, og 2,0 cm høj. Den kan monteres skjult i kølergrillen eller under kofangeren.

Bedømmelser

FanBedømt af Bettina
Jeg er total fan af rådyr alarm. Har flere gange oplevede at dyrerne som har retning i mod vejen, pludselig skifter retning væk fra vejen. Er altid rolig når jeg kører i mørket (Indsendt den 26/07/2020)
Ja den virker tilsyneladende Bedømt af Anette
Vi bor hvor mange rådyr må krydse veje, men efter at denne dims er påmonteret bilerne, har der ikke været nogen, som har sprunget ud foran.
Den virker tilsyneladende. (Indsendt den 25/09/2016)
Den virkerBedømt af Hans Erik
Jeg har monteret den på våde lastbil og personbil, og den bestod sin prøve sidst i juli måned kl 04.30 ved en strækning mellem østerlinnet og Rødding, hvor der pludselig kom et rådyr løbende fra marken, og jeg tænkte bare, nu kommer braget, men nej, dyret vendte lynhurtig rundt i rabatten og ind på marken igen, så nu vil jeg bestille til mine børns biler.
Den kan kun anbefales. (Indsendt den 09/08/2015)
En billig forsikring mod påkørsel af dyr.Bedømt af Bjarne Kjeldsen
Jeg har i ca. 1år kørt med stopdyr alarm, og må indrømme at det virker. Jeg har før været udsat for påkørsel af en rå med 3 lam i maven, og hun kostede ca. 34000,00 kr. i reparation af bil.

Efter jeg fik monteret alarmen kom vi til at snakke om det i familien, og de blev vældig interesserede, specielt den svenske del, da der jo er meget og stort vildt i Sverige. Jeg solgte 3 til dem, og de er rigtig glade for dem og har rost dem meget.

Både min kone og jeg har lige skiftet bil og var ikke spor i tvivl om at vi bare måtte have nogle monteret i dem, især da jeg kører ca. 200 km. hver dag på små veje og i skovstrækninger. Jeg ser jævnligt dyr stoppe op og stå med strittende ører, så der er ingen tvivl om at de kan høre alarmen.
Så ingen tvivl om at det sparer både buler i bilen og dyreliv, vi vil fortsætte med at anbefale stopdyr alarmen.

Det er noget der dur:)
(Indsendt den 06/05/2014)
Kan mærke forskel Bedømt af Tommy Mikkelsen
Jeg har kørt 2 rådyr ned tidligere, derfor fik jeg montereret en stopdyr alarm. I starten var jeg skeptisk og troede faktisk ikke på det. Men efter en køretur fra Viborg til Løgstør tilbage i 2011, har jeg ændret total opfattelse.

Vi kom kørende i vores nye bil på en sommer aften ved 22.30 tiden. Vi havde lige snakket om, at det var rigtig rådyr vejr sådan en aften, samt at man skulle være opmærksom på, at der ikke kom løbende et rådyr over vejen.

Og lige med det kom et stort rådyr løbende ud af skoven, og ned i vejgrøften, da den stoppede op og stod og kiggede efter bilerne på vejen.

Rådyret blev stående :-)....

OG derudover så har jeg ikke set så mange rådyr som tidligere ..

Den virker (Indsendt den 05/04/2014)

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser. Log ind eller registrer